Atlas. Fotograf Sofia Boman

Hässelbys ungdomar i Castellon

2019-04-14 | Magnus Wickert

Soliga och glad hälsningar från våra ungdomar som just nu är på läger i Castellon, Spanien. Vi är några mil norr om Valencia där vi fått ett välkomnande av sällan skådat slag. Vår spanska värdinna Andrea (Leon travels) har organiserat vårt läger perfekt med suveräna träningsmöjligheter för alla grengrupper. Hotellet vi bor på är kanonfint och serverar riktigt bra mat. Svårslaget i sin helhet. Gruppen hälsar från poolside där vader får en välbehövlig kylning efter passet.

Vi ska under eftermiddagen avsluta första träningsblocket som genomförts på två olika arenor pga tävlingar som tagit upp en del utrymme. Allt har flutit bra och alla pass har flutit på som de ska. Eftermiddagen ägnas åt styrka och kort häck innan vi tar välförtjänt vila imorgon. Löparna har fått underbara vyer på sina långpass längs den specialgjorda 5km vägen som är till enkom för löpning och cykel. (foto: Magnus Wickert) 

Förutom vår ungdomsgrupp spetsad med några elitjuniorer gör även Brännan oss sällskap tillsammans med Stefan Keijser som i vanlig ordning hjälper alla spjutkastare oavsett klubb.

Höjdpass med coach Johan Fallenius

Längdpass med Coach Conny Silfver

Häckpass med coach Thomas Nyberg och Frida Lindahl, samtidigt som coach Markus Lindahl kör sprintstyrka 

 

 

 

 

Kula & Släggpass med coach Jonas Beckman 

Hoppstyrka för sprintrarna med coach Magnus Wickert

Och som ni kanske märker på bilderna så är det inte jättemycket folk vilket gör det möjligt för oss att träna precis det vi vill hel tiden. Också det tack vare Andrea som gjort ett specialarrangemang med dispens bara för oss.


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se