Funktionär 2019

2018-11-20 | Magnus Wickert

Nu ligger de första funktionärsuppgifterna 2019 uppe så att man kan börja anmäla sig. Hässelbys funktionärskrav är på 6 tillfällen / år för aktiva födda 2004 och tidigare samt för yngre medlemmar på 4 tillfällen / år. Här kan du läsa om de datum som redan nu är klara för de olika tävlingarna även om arbetsuppgifterna inte är specifierade än så kan du boka in datum i kalendern i god tid. 

Lilla Globen galan 2 februari är en av de populäraste endagarstävlingarna i Stockholm på vinterhalvåret, nu kryddar vi den med några seniorgrenar som avslutar dagen.

IUDM 16-17 februari  är ett samarrangemang där våra funktionärsarbeten nästan täcke alla våra startavgifter och samtidigt ger våra ungdomar ett bra Distrikstsmästerskap.

Stafett SM 25-26 maj är också ett samarrangemang med Stadionklubbarna. Tävlingen kommer att utökas med andra stafetter för skolor och andra propagandaklasser även under fredagen 24 maj. Här är det viktigt att funktionärer också går en kurs runt stafettväxlingsregler i förväg under våren eftersom det är ett svenskt mästerskap som kräver lite mer kvalitet. Vi kommer att hålla en sådan kurs under våren.

Anmäl dig här

Så småningom kommer vi att uppdatera anmälningsblanketten med flera datum. De flesta av sommarens uppdrag brukar läggas upp i skiftet februari/mars när vi vet mer exakt hur det kommer att se ut. Men datumen för vissa tävlingar är klara. De tre största tävlingarna som behöver flest funktionärer är fortfarande ASICS Stockholm Marathon, Tjejmilen och Ramboll Stockholm Halvmarathon med 200-350 funktionärer vid varje tävling. De flesta tävlingarna leds av Marathongruppen (dvs Hässelby och Spårvägen) men några samarrangeras med ytterligare fler klubbar. Endast Lilla Globen galan och Hässelbyloppet är våra helt egna tävlingar.

ASICS Stockholm Marathon 1 juni

Minimarathon 2 juni

Bauhausgalan 2 juni är ett samarrangemang med Stadionklubbarna

Sthlm 10km 13 juni

Folksam GP Sollentuna 18 juni samarrangemang med Spårvägen och Tureberg

Sthlm Urban Trail 11 augusti

Tjejmilen 31 augusti

Ramboll Stockholm Halvmarathon 7 september

Hässelbyloppet 13 oktober, vår eget lopp i västerort

Sthlm X 19 oktober

Utöver dessa tävlingar har vi tidigare år också arrangerat mindre arena tävlingar på IP för att våra ungdomar ska stimuleras med bra tävlingar. Det kan också bli aktuellt med ytterligare tävlingar i Marathongruppens regi.

TIll 2020 kommer Hässelby att söka Terräng SM men huruvida vi får det arrangemanget eller inte beslutas under året.


Kansliet informerar

Ladda ner Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Kansliet har kvällsöppet till kl 19 måndagar och torsdagar. Men ring gärna och kolla innan du kommer, så att vi är på plats just när du dyker upp: 08-739 97 06.

Fightern

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06